Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Termékek Menü

Szállítási információk

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja ki  rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. Szállítási idő 1 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

GLS csomagpontra történő szállítás

Megrendelését az Ön által megadott GLS csomagpontra szállítjuk, ahol csomagját az átvevőpont nyitvatartási idején belül (akár hétvégén is) Ön 5 napon belül átveheti. A csomag a GLS csomagpontra történő megérkezéséről Ön e-mailben kap tájékoztatást. Szállítási idő 1 munkanap.

Amennyiben rendelése összekészítésre került raktárunkban és a csomag paraméterei meghaladják a GLS csomagpontra feladható csomag súlyát és/vagy méretét, a szállítási módot automatikusan házhozszállításra módosítjuk, és további egyeztetés céljából ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. A GLS csomagpontra feladható csomag méretének meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a körméret (leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese) nem haladhatja meg a 3 métert,a csomag súlya pedig a 40 kg-ot.

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

Megrendelését a Magyar Posta fogja önnek kézbesíteni kizárólag előre utalás, vagy online bankkártyás fizetést követően. Áruházunk nem regisztrált, és nem szerződött partnere a Magyar Postának, ezért az MPL csomagfeladásunk kizárólag a pénteki napokon történik. Ennek megfelelően a szállítási idő 3-9 nap. A MPL munkanapokon egyszeri 9-17 óra közötti házhozszállítási kíséretet tesz. Sikertelen kézbesítést követően csomagját a Postán tudja átvenni.

Házhoz szállítás díjszabása

  • GLS futárszolgálattal történő házhoz szállítás, illetve GLS csomagpontra történő szállítás esetén 1490 Ft
  • MPL futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén 3990 Ft

Személyes átvétel

Tájékoztatjuk, hogy Személyes átvételre nincs lehetőség!

Webáruházunk telephelyén csak irodai, és raktározási tevékenységet végzünk.