Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Termékek Menü

Szállítási információk

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja ki  rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. Szállítási idő 1-2 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

GLS csomagpontra történő szállítás

Megrendelését az Ön által megadott GLS csomagpontra szállítjuk, ahol csomagját az átvevőpont nyitvatartási idején belül (akár hétvégén is) Ön 5 napon belül átveheti. A csomag a GLS csomagpontra történő megérkezéséről Ön e-mailben kap tájékoztatást. Szállítási idő 1-2 munkanap.

Pick Pack Pontra történő kézbesítés

Megrendelését egy Ön által megjelölt Pick Pack csomagpontra kézbesítjük.
A csomagját a beérkezést követő 7 napon belül veheti át. A csomag megérkezéséről Ön SMS-ben és e-mail-ben kap tájékoztatást. Szállítási idő 2-5 munkanap.

Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon

Megrendelését, visszaigazolásunkat követően munkanapokon 8:00-16:00 óra között akár azonnal, személyesen is átveheti egri irodánkban (3300 Eger, Kisasszony út 2881/4 Hrsz. /Kiasszony piac melletti terület, 5-ös kapu/) Irodánkban kizárólag készpénzes fizetésre van mód

Puzzle.hu puzzle webáruház - Google térkép

Házhoz szállítás díjszabása

szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 25 000 Ft értékig

  • GLS futárszolgálattal történő házhoz szállítás, illetve GLS csomagpontra történő szállítás esetén 990 Ft
  • Pick Pack Pontra történő szállítás esetén 990 Ft

Amennyiben a rendelni kívánt játék(ok) (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 25 000 Ft -ot a szállítási megrendelését díjmentesen juttatjuk el az Ön által megadott címre, csomagpontra.